MESTERESTI MESTERESTI

0749 123 452

Intretinerea gazonului artificial

  • Este important sa se elimine in mod regulat frunzele, crengile si alte materiale organice, fie cu suflanta de frunze, o perie rigida sau o greblă. Obiectele mai mari, cum ar fi ramurile, trebuie eliminate manual.
  • In cazul in care apar muschi in zonele in care nu exista suficienta lumina solara, poate fi necesar un tratament anti-muschi, aplicat primavara si toamna. Folosiți un produs degradabil bio pentru aceasta, nu folositi lichide acide sau inalbitor deoarece aceste substante chimice pot deteriora fibrele daca sunt aplicate intr-o concentratie prea mare.
  • Nu este nevoie sa indepartati zapada si gheata de pe suprafata, pur si simplu, se lasa sa se topeasca si sa se scurga. Excremente de animale trebuie sa fie eliminate cat mai curand posibil, dupa care gazonul artificial trebuie clatit cu apa. Substantele, cum ar fi ulei, acizi, solventi sau combustibili, nu trebuie sa vina in contact cu gazonul. Nu arunca mucuri de tigara pe gazon si nu expuneti la foc, artificii, activitati de sudare sau gratare, deoarece acest lucru ar putea provoca fibrele sa se topeasca si sa se grupeze.

Parerea cumparatorilor:

Mantu Duduruz din Glodeanu Sarat, Buzau
Am cumparat de la MESTERESTI gard de beton Tracic 1 si atat de mult mi-a placut mie si vecinilor, incat au mai comandat inca 4 vecini.
SC PROSILVA SERV SRL din Jijila, Tulcea
Livrarea foarte prompta! Voi mai cumpara de la dvs! Va recomand tuturor!
Nichita Pahom din Sarichioi, Tulcea
Am comandat si eu si vecinul meu, iar gardul a venit repede cu transport gratuit. Mai mult a durat sa ne decidem ce model sa alegem, fiindca toate sunt frumoase.
STAI ! Iti oferim consiliere tehnica GRATUITA daca suni acum la 0749 123 452 sau lasa-ne numarul tau aici
si te sunam noi !
Stai ! Suna acum !