MESTERESTI MESTERESTI

0749 123 452

Întreținerea Gazonului Artificial

Recomandări pentru un Gazon Artificial perfect

Pentru a avea un gazon perfect tot timpul anului este necesar să efectuăm cu regularitate aceste mici acțiuni:

► Este important să se elimine în mod regulat frunzele, crengile și alte materiale organice, fie cu suflanta de frunze, o perie rigidă sau o greblă. Obiectele mai mari, cum ar fi ramurile, trebuie eliminate manual.

► În cazul în care apar mușchi în zonele în care nu există suficientă lumină solară, poate fi necesar un tratament anti-mușchi, aplicat primăvara și toamna. Folosiți un produs degradabil bio pentru aceasta, nu folosiți lichide acide sau înălbitor deoarece aceste substanțe chimice pot deteriora fibrele dacă sunt aplicate într-o concentrație prea mare.

► Nu este nevoie să îndepărtați zăpada și gheața de pe suprafața gazonului ci pur și simplu, se lasă să se topească și să se scurgă. Excrementele de animale trebuie să fie eliminate cât mai rapid, după care gazonul artificial trebuie clătit cu apă. Substanțele, cum ar fi ulei, acizi, solvenți sau combustibili, nu trebuie să vină în contact cu gazonul.

► Nu se aruncă mucuri de țigară pe gazon și nu expuneți la foc, artificii, activități de sudare sau grătare, deoarece acest lucru ar putea provoca ca fibrele să se topească și să se grupeze.

Parerea cumparatorilor:

Crinela lepadat din Drambar, Alba
Copiii au fost incantati! E un plus pentru locatia noastra!
Monica Manea din Bucuresti, Ilfov
Aspectul, calitatea si livrarea au fost exact cum le-ati descris! Montaj facil, suntem foarte multumiti!
Viorel Ilie din Padureni, Iasi
Am comandat modelul Dacic cu stalpi cu model, sunt foarte multumit de gard si de livrare. Voi recomanda MESTERESTI tuturor.
STAI ! Iti oferim consiliere tehnica GRATUITA daca suni acum la 0749 123 452 sau lasa-ne numarul tau aici
si te sunam noi !
Stai ! Suna acum !