Descoperă tradiția și calitatea vinificației artizanale prin cada din lemn de stejar, special concepută pentru fermentarea și prelucrarea strugurilor. Fabricată din lemn de stejar de înaltă calitate, cunoscut pentru durabilitatea sa naturală și capacitatea de a adăuga arome subtile vinului, această cadă contribuie activ la procesul de vinificație. Proprietățile izoterme ale lemnului mențin o temperatură constantă în timpul fermentării, asigurând un proces uniform și controlat.
Înainte de prima utilizare, cada trebuie umflată cu apă fierbinte timp de 2 zile, iar apoi cu apă rece timp de 7 zile.
În cazul în care nu este folosită pe o perioadă mai lungă, cada din lemn se depozitează într-un loc răcoros, ferit de soare și căldură.
Cada de lemn este ideală pentru colectarea apei și depozitarea lichidelor, mai ales pentru must.
Acest produs poate fi achiziționat de pe SICAP la cerere.
0.00
0 review-uri
Deții sau ai utilizat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă produsului
MESTERESTI face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertențe. Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii neincluse în oferta standard, unele specificații sau prețul pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.