MESTERESTI are pentru tine Dioxid de sulf pentru vin (SO2) Winss, un conservant alimentar ce are calități anti-bacteriene, NU este toxic și este format din doi atomi de oxigen legați de un atom de sulf. Vinul natural, obținut din struguri și prin procedee naturale, este un aliment perisabil, iar imediar ce intră în contact cu oxigenul își modifică proprietățile. Așadar, sulful va oferi protecție vinului în timpul maturării, dar și în timpul procesului de îmbuteliere. De asemenea, nu trebuie să-ți faci griji că această substanță va afecta calitatea vinului și nici nu dăunează deloc sănătății tale și a celor dragi.
Mod de utilizare:
Dioxidul de sulf se poate adăuga oricând pe parcursul procesului de obținere a vinului. Îl poți folosi când se strivesc strugurii și se obține mustul, astfel încât fermentarea să aibă loc în condiții optime. Dacă nu l-ai pus în etapa zdrobirii strugurilor, îl poți adăuga după ce zeama s-a oprit din fermentat. Concentrația este de 1 ml la 1 litru de vin. Amestecă bine și lasă 2 săptămâni fără sa umbli la el. După aceasta perioadă, poți consuma băutura fără probleme. Dacă este folosit în aceasta concentrație, vinul nu va avea miros de sulf.
Produsul nu necesită montaj.
Produsul nu necesită întreținere.
Produsul se utilizează în ca și conservant, NU este toxic și are proprietăți anti-bacteriene. Se utilizează conform descrierii.
Acest produs poate fi achiziționat de pe SICAP la cerere.
0.00
0 review-uri
Deții sau ai utilizat produsul?
Spune-ți părerea acordând o notă produsului
MESTERESTI face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertențe. Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii neincluse în oferta standard, unele specificații sau prețul pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.